Yoga in Spanje

Studio Xaló, de yogastudio onder de Spaanse zon!

Ben je eens in de buurt, kom dan zeker eens een yogalesje meevolgen! Voor meer informatie en de openingstijden, klik op de link hier beneden.

Meer dan yoga

Zowel voor en na de yogales nodig ik iedereen uit voor een kopje yogi thee. Een gezellig samenzijn om nog even na te praten of te verbinden.

Kleine massage

Net voor het einde van elke yogales krijgt iedereen een heerlijke hoofdmassage. Benieuwd? Volg eens een lesje mee! 

Workshops

Naast de standaard yogalessen worden er ook heel wat workshops gehouden.
Soundhealings, Yin Yoga, Outdoor Yoga, Retreats, Yoga & de bodega etc.

Een moment voor mijzelf waarbij ik even alles kan loslaten. Niet denken, plannen, niet “moeten” Chris de therapeute straalt rust uit,heeft een warme uitnodigend stem om naar te luisteren. Duidelijk dat haar uitgebreide opleiding niet voor niets geweest is. Ik kom zeker terug, een absolute aanrader

Annemie Bos

Hello Chris,

Thank you for allowing me to come along to your studio.

It was a truly wonderful experience, and to be able to share in the benefits and beauty of yoga with my sister was an unexpected and added delight.

I hope to meet you again when I next visit.

Namaste

Jackie

Very cozy yoga studio, a real place to connect to earth. Chris has a lot of knowledge and passion to bring you in another world where you discover the inner peace within yourself. Yoga is here so much more than just coming to practice on the mat. After the session, time for a nice chat with a delicious cup of tea. Highly recommended !!!

J. Vanherle

I love that your classes are authentic. I can fully relax and feel myself in your classes.

Your yoga is more than just a class, you show caring to everyone, provide a social occassion where people can meet, chat (in many languages) and feel totally safe.

Thank you xxx

Amanda

Diary of a New Yogini

Diary of a New YoginiFrom Frustration To Blissfulness: My Journey Continues–Ma Kripa Anand Here I am, at the beginning of my spiritual path of traditional yoga at Paramanand Institute of Yoga Science, an authentic ashram in India. Upon arrival, my first thoughts...

Een plek waar ik écht mezelf kan zijn

Eviva EspañaLibelle artikelSteeds meer Belgen zoeken hun geluk in het buitenland. Chris is één van hen. Zij verhuisde meer dan twee jaar geleden, na een zware burn-out, naar de Spaanse kust Valencia. Ondertussen woont ze in het pittoreske dorpje Jalón. VAN...

Ik ben coronaMoe

Ik ben coronaMoeIk merk enorm de machteloosheid en het gevecht dat het meebrengt. De onrust die onderliggend dagelijks aanwezig is. Ook al kijk ik geen nieuws, toch hoor en zie je niets anders dan Corona..... Waar is het knopje uit! ?! Ik ben het even kwijt.  En...

Keuzes maken

Keuzes maken Plots kreeg ik afgelopen week een paar vragen van mensen hoe ik bepaalde keuzes had gemaakt. De vragen die gesteld werden deden me terugdenken aan de periode dat ik volop in de stress- en overleving zat, enkel vanuit men hoofd. Ik wou controle en alles...

Pure me … Authenti-C

Pure me ... Authenti-CHier zit ik dan met een big smile genietend op het strand, de zeebries die men haren lekker in de wilde weg laat dansen en ik die glunder. Wauw wat is het leven mooi. Kon ik dit altijd zo zeggen? Absoluut niet, goh wat zijn er tijden geweest dat...
DutchEnglishSpanish