Ik ben coronaMoe

Ik merk enorm de machteloosheid en het gevecht dat het meebrengt. De onrust die onderliggend dagelijks aanwezig is. Ook al kijk ik geen nieuws, toch hoor en zie je niets anders dan Corona….. Waar is het knopje uit! ?!

Ik ben het even kwijt. 

En eerlijk als ik het kwijt ben, zoveel van jullie met mij samen.

Mijn basisveiligheid is aangetast. Het ongestoord lekker vrij ademenen, rondlopen, die liefdevolle knuffel delen. Het voelt bijna alsof je dierbaren zowel vriend als vijand zijn… Klinkt en voelt dat niet beangstigend? Voor mij alleszins wel!

Ondanks dat dit er is, binnenin en rondom me speel, zoek ik manieren om met deze vorm van vermomde angst, in het jasje onrust, om te gaan.

Een wandeling in de ?? natuur, een geleide meditatie, even diep in en uitademen. Even m’n favoriete nummers opzetten en uit volle borst meezingen en dansen…. Zelfs soms koken! (Jep doe ik echt niet altijd graag) en dan kan ik even de onrust er laten zijn, op de achtergrond want wil het niet al mijn aandacht en energie schenken. En soms laat ik men hoofd en alle herrie erin razen….. En zet ik er achter “MAAR HET KAN OOK ANDERS”, en weet je; dat zinnetje maakt het minder beladen en biedt me wat vrijheid. Dus als je angstig bent en alle doemscenario’s in je hoofd voorbij laat komen, voeg er dan eens even achteraan ” maar het kan ook anders” zie, voel en ervaar wat het met je doet ?

Veel liefs & Peace Out!

Chris ✌

DutchEnglishSpanish