Reviews

Benieuwd naar wat eerdere klanten vonden van Authenti-C?
Lees hun ervaringen hier! 

Dankzij Chris heb ik terug voeling met mijn ware ik gevonden. Op een authentieke manier (Yoga, Mindfulness, TRE) kwam ik terug bij mijn noden en leerde ik mijn grenzen beter kennen. Na lange periode chronisch vermoeidheid te zijn vind ik via Chris gerichte aanpak beetje per beetje mijn energie terug en leer ik opnieuw te genieten van het leven. Chris weet steeds opnieuw tot me door te dringen en brengt me veel inzichten aan. Het is de eerste therapeut – en ik heb er al verscheidene gehad – die me zo’n gigantische stappen vooruit heeft kunnen doen zetten. Dus Chris, dank je wel voor je super begeleiding! We zijn samen op weg en ben blij dat ik dankzij jouw begeleiding de juiste afslagen leer nemen. Dank je wel!

Frederik De Coensel

Chris is een prachtvrouw die met volle passie al haar kennis op een liefdevolle en begripvolle manier overbrengt. Haar workshop heeft me zin doen krijgen in yoga.

Karim Lequenne

Ik volgde bij Chris een individuele yogasessie. Ze gaf mij oefeningen specifiek voor de spanningen die ik op dat moment voelde. Die werken zeer goed. Ik ervaarde Chris als een zeer professionele vrouw met uitgebreide yoga kennis. Bovendien is ze heel empathisch, vrolijk en legt ze de oefening heel goed uit! Je voelt hoe yoga echt haar passie is. Dankjewel Chris.

Miranda Vermeylen

Ik voelde bij Chris meteen een basisvertrouwen hoewel ik het eigenlijk heel moeilijk mee heb om iemand te vertrouwen. Ze straalt veel rust uit en combineert wijsheid met ervaring. Ze weet heel goed wat nodig is en ‘leest’ je heel juist waardoor wat ze zegt bijna altijd to the point is. Dat is uniek bij therapeuten weet ik uit ervaring en komt volgens mij doordat ze heel erg vertrekt vanuit lichamelijke gewaarwordingen die veel puurder en eerlijker zijn. Vooral haar onvoorwaardelijke betrokkenheid is goud waard. Een beetje als een zwemleraar die goed uitlegt wat je moet doen, je elke keer weer aanmoedigt om in het water te springen, enthousiast supportert en tips geeft terwijl je probeert boven te blijven en stilaan leert zwemmen en daarna dicht bij je blijft om je er weer uit te halen als het echt niet lukt. Ik zal ik haar eeuwig dankbaar zijn.
Sabine D.S.

Chris is a wonderful, kind teachter who brings care and love to every class. Chris is able to tailor her classes to different abilities, providing more challenging or less challenging options depending on what you are comfortable with. After a class with her you are left with a deep sese of physical and emotional well-being. I can’t recommend Chris highly enough! Everyone I recommanded or introduced to her & her teachings has loved it and want to go back.

Emma Irving

Ik ben verbaasd van men eigen lichaam en groei op één week tijd. Dank je wel om mij dit te laten ervaren en inzien. Mijn lichaam kan meer dan ik zelf dacht.

Petra L.

Pure me … Authenti-C

Pure me ... Authenti-CHier zit ik dan met een big smile genietend op het strand, de zeebries die men haren lekker in de wilde weg laat dansen en ik die glunder. Wauw wat is het leven mooi. Kon ik dit altijd zo zeggen? Absoluut niet, goh wat zijn er tijden geweest dat...

Keuzes maken

Keuzes maken Plots kreeg ik afgelopen week een paar vragen van mensen hoe ik bepaalde keuzes had gemaakt. De vragen die gesteld werden deden me terugdenken aan de periode dat ik volop in de stress- en overleving zat, enkel vanuit men hoofd. Ik wou controle en alles...

Ik ben coronaMoe

Ik ben coronaMoeIk merk enorm de machteloosheid en het gevecht dat het meebrengt. De onrust die onderliggend dagelijks aanwezig is. Ook al kijk ik geen nieuws, toch hoor en zie je niets anders dan Corona..... Waar is het knopje uit! ?! Ik ben het even kwijt.  En...
DutchEnglishSpanish