Retreats

Vind de retreat die bij jou past!
Ik bied verschillende soorten retreats aan zowel in groep als individueel.
Samen met je gezin of partners, etc. dit kan allemaal. 
Ben je benieuwd of heb je vragen, contacteer me en samen kijken we naar welk retreat het best bij jou past. 

Authenti-Sea retreat

Altijd al gedroomd van een avontuur op zee? Dan is deze yoga-therapie zeil retreat in het magische en mysterieuze Lanzarote zeker een aanrader voor jou. 

Onthaastingsretreat 

Een retreat gericht op stress release, op loslaten, op yoga, op meditatie en dus op onthaasten. Je hoeft hiervoor niet eerder yoga gevolgd te hebben, we werken intuïtief op de manier die nodig blijkt te zijn.

Workaction – Privé Retreat

Een retreat op maat gemaakt. Speciaal voor jou! We maken samen het programma, waardoor jijzelf heel veel inbreng hebt in hoe je retreat eruit zal zien! Iets voor jou? 

Mindfulfiets retreat

Even “herbronnen”, tijd voor jezelf, onthaasten, batterijen opladen, of zin in iets nieuws? Dan bieden wij jou de ideale combinatie van Mindfull-fietsen, wandelen, lichaamsbewustzijn en yoga.  

Back to basic retreat 

Strand, natuur, gezelligheid en logeren in een charmevolle houten chalet. En dit dan nog eens allemaal nabij het bruisende Valencia, wat wil je nog meer? Kom mee genieten van dagelijkse yogalessen, meditatie, mindfulness, wandelingen in de prachtige natuur en tal van andere leuke momentjes.

FAQ

Is er een vaste locatie?

Ik werk met meerdere vaste partners/ locaties samen. Daarnaast biedt ik ook workshops en retreats op verplaatsing. Dus heb jijzelf een specifieke locatie in gedachte? Contacteer me en we bekijken samen wat mogelijk is.

Zijn de workshops op de site de enige die mogelijk zijn? 

Nee absoluut niet! De workshops op de site zijn slechts een idee van wat er reeds georganiseerd is. Zelf een leuk idee? Contacteer mij. 

Wat zijn de prijzen voor een workshop? 

De prijzen van de workshops zijn heel verschillend en het ligt er natuurlijk aan welke activiteiten je graag wilt, alsook hoelang de workshop zal duren. Meer inspiratie nodig voor workshops? Klik hier!

Welke retreats zijn er allemaal?

Een overzicht van de retreats en workshops die reeds geven zijn, vind je hier. Daarnaast kunnen we samen ook een retreat in elkaar samenstellen naar jouw wensen en verlangens.

Zijn er enkel retreats in het buitenland mogelijk? 

Totaal niet! Een leuk weekendje in de Ardennen of elders in het land zijn ook bespreekbaar. 

DutchEnglishSpanish